Grilovaný losos s baskickou omáčkou a grilovanou zeleninou

Tip na grilovaného lososa s výbornou omáčkou - plnohodnotný oběd nejen pro letní dny.


5.09x
1×

Postup přípravy

Smícháme dohromady rozehřáté máslo, nadrobno nasekanou čerstvou petrželku a grilovací koření. Dále si připravíme kousky lososa, které opepříme a osolíme.

Takto připraveného lososa potřeme připravenou směsí a vložíme na středně rozehřátý gril. Grilujeme po obou stranách cca 18 - 20 minut (podle potřeby). Přitom lososa potíráme marinádou a obracíme.

Jakmile je losos hotový, tak můžeme servírovat s Baskickou omáčkou Otma Gurmán. Jako přílohu doporučujeme grilovanou zeleninu, popřípadě grilované bagetky.

user-icon

autor Otma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný losos s baskickou omáčkou a grilovanou zeleninou

Zpět na recept