Příprava pečených žebírek ve výborné marinádě. Výborný recept na chutnou večeři.
1.5 kg | vepřová žebírka |
zálivka | |
---|---|
1 ks | cibule |
50 ml | jablečný ocet |
2 lžíce | dijonská hořčice |
150 ml | javorový sirup |
100 ml | chilli omáčka |
2 lžičky | worchesterová omáčka |
podle chuti | |
bylinkové máslo | |
příloha | |
cukrová kukuřice |
autor Alakarte-cz
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.