Marinovaná vepřová žebírka připravujeme na grilu a podáváme s grilovanou zeleninou, pečeným bramborem nebo pečivem.
1.5 kg | vepřová žebírka na grilování |
marináda | |
---|---|
4 stroužky | česnek |
3 lžíce | petrželka |
125 ml | olivový olej |
125 ml | červené víno |
5 lžic | sójová omáčka |
0.3 lžičky | chilli koření |
5 lístků | čerstvý rozmarýn |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.