Sendviče s grilovaným masem

Recept na grilované kousky ze směsi mletého hovězího a vepřového masa, které podáváme na chlebu se slaninou a cibulí. Chuťovka k pivu nebo vínu při zahradním grilovaní.


0.00x
45 min

Postup přípravy

Očištěné hovězí a vepřové maso nakrájíme na kousky a umeleme na masovém strojku. Cibuli oloupeme. Jeden kus cibule nakrájíme na drobné kostičky, které na oleji opečeme dorůžova. Zbývající cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Očištěné stroužky česneku utřeme se solí a pepřem dohladka. V míse promícháme mletou masovou směs s osmaženou cibulkou, utřeným česnekem, pivem, solamylem a chilli paprikou. Směs necháme v chladu aslespoň 3 hodiny odležet. Z odleželého masa tvoříme mokrýma rukama placky, které opékáme na grilu z obou stran dorůžova. Současne s nimi grilujeme i slaninu a na kolečka nakrájenou cibuli. Plátky chleba potřeme hořčicí, poklademe ogrilovanou slaninou, masem a cibulí. Sendviče s grilovaným masem podáváme s čerstvou zeleninou a pikantními omáčkami.


Rady a tipy pro správné grilování


Sváteční grilování: 10 masových receptů, kterými okouzlíte každou návštěvu


Prodloužený víkend, krásné letní počasí a rozpálený gril - kombinace, která si žádá perfektní recepty na domácí grilovačku.


Sváteční


Na luxusní grilované maso je zapotřebí jediné - recept na skvělou marinádu!


Kdo z nás by se netěšil na letošní první maso připravené na grilu. Perfektní chuť vepřového, hovězího či kuřecího plátku zajistí marinády z koření, bylinek a dochucovadel. Které jsou ty nej?


Na


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sendviče s grilovaným masem

Zpět na recept