Steaky z čerstvého lososa připravujeme na grilu a podáváme s brusinkovým máslem.
125 g | máslo |
1 lžíce | brusinky |
1 lžička | pomerančová kůra |
1 lžička | ostrá hořčice |
4 porce | čerstvý losos |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
limetková šťáva | |
pomerančová šťáva | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželová nať |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.