Grilovaná vepřová panenka v parmské šunce

Marinovaná vepřová panenka s chutí rozmarýnu grilovaná v parmské šunce. Skvělý recept pro gril párty.


4.173x
30 min
5×

Postup přípravy

Vepřovou panenku očistíme a rozdělíme na 3 porce o váze 150 g. Z kečupu, sójové omáčky, nasekaného rozmarýnu, oleje a chilli omáčky připravíme marinádu, ve které necháme maso alespoň 3 hodiny rozležet.

Maso vyjmeme z marinády, osušíme ubrouskem a omotáme plátkem šunky. Podle potřeby šunku přichytíme jehlou. Panenku ogrilujeme ze všech stran, pak maso přesuneme na okraj roštu a ještě asi 4 - 5 minut necháme dopéci.

Grilovanou panenku v parmské šunce podáváme s nejrůznějšími dipy, pečivem a grilovanou zeleninou.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaná vepřová panenka v parmské šunce

Zpět na recept