Pikantní vepřová krkovice na grilu

Vyzkoušejte recept na marinovanou pikantní krkovici připravovanou na grilu.


3.928x
35 min
1×

Postup přípravy

Začneme přípravou marinády. Oloupanou cibuli nastrouháme, česnek prolisujeme. V míse promícháme majonézu s marinádou Japanese, olejem, česnekem, nastrouhanou cibulí, oreganem a chilli vločkami.

Vyšší plátky krkovice zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme ze všech stran marinádou a necháme v chladu nejlépe přes noc rozležet.

Rošt grilu potřeme špekem, plátky krkovice očistíme od marinády a maso grilujeme z každé strany asi 5 - 7 minut do propečení. Během pečení maso potíráme marinádou.

Grilovanou krkovičku podáváme s oblíbenými dipy, zeleninovými saláty a pečivem, skvěle chutná i s pečeným bramborem.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní vepřová krkovice na grilu

Zpět na recept