Řadit podle
Filtrovat
3.6 928x
Bramborové placky jsou skvělé jako příloha a dobře zastoupí hlavní jídlo.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 37 lidí
3.1 736x
Další recept na jihofrancouzskou klasiku.
ČÍST VÍCE60min | Saláty | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.0 687x
Velice zdravý salát plný zeleniny. Zaléváme tvarhovo-jogurtovou omáčkou tzatziki.
ČÍST VÍCE35min | Saláty | Recepty z řecké kuchyně kuchyně |
3.0 443x
Zeleninová pomazánka vhodná k bílému pečivu.
ČÍST VÍCE30min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 638x
Brambory můžete použít i syrové, ale příprava bude trvat mnohem déle. Zkuste také majoránku!
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.0 1624x
Kysané zelí ochucené protlakem je zapékané s brambory a uzeným bůčkem. Starý slovenský recept!
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 944x
Detailní recept na přípravu tradičního řeckého salátu.
ČÍST VÍCE35min | Saláty | Recepty z řecké kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 599x
Recept na bramborové placky plněné chutnou směsí ze zelí, žampionů a klobásy.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 765x
Recept na 400g skvělé a jednoduché pomazánky.
ČÍST VÍCE60min | Pomazánky | ostatní kuchyně | vařili 2 lidé
3.0 265x
Netradiční příprava oblíbený matjesů. Vhodnou přílohou jsou brambory vařené ve slupce nebo pečené v alobalu. Jestliže jste koupili matjesy a zjistili, že jsou moc slané nezoufejte. Zalijte je nachvilku neslazenou minerálkou nebo mlékem.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody |
3.0 667x
Jemná sýrová pomazánka se strouhanými vejci, jogurtem, petrželkou a salámem.
ČÍST VÍCE25min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 733x
Výborná pomazánka na topinky, ve které nenajdete ani kousek masa! Určitě vám zachutná!
ČÍST VÍCE30min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 685x
Salát, který si můžete dopřát po celý rok, je velice zdravý, možná jen vyměňte majonézu za jogurt.
ČÍST VÍCE30min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 890x
3.0 702x
Hovězí kousky zalité černým pivem a dušené v troubě, na povrchu se podává s opečenými bagetkami. Je to opravdu vynikající!
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 1551x
Množství ingrediencí volíme podle toho, kolik vás na jídlo bude. Ale věřte, že je to veliká dobrota!
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 1011x
Pikantní brambory vhodné jako příloha k masům.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
3.0 828x
Podušené kuřecí řízky servírujeme s dušeným lilkem a cibulí. Jemné a velice dietní jídlo.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z řecké kuchyně kuchyně |
3.0 597x
Recept na masový pikantní salát, který podáváme na kousku hlávkového salátu s pečivem. A čím ho zapíjíme? Přece pivem!
ČÍST VÍCE30min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 894x
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena