Francouzské brambory

Brambory můžete použít i syrové, ale příprava bude trvat mnohem déle. Zkuste také majoránku!


3.0638x
45 min
2×

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme je na slabé plátky. Část brambor vyložíme do tukem vymazaného pekáče, osolíme, opepříme a střídavě na ně vrstvíme nakrájenou cibuli, pokrájená vejce na kolečka a uzené nakrájené na kostičky. Přidáme kapii a sýr nakrájený na kousíčky. Překryjeme vrstvou brambor, osolíme, opepříme, poklademe kousky másla a pečeme asi 15 minut. Zalijeme vejci rozšlehanými s mlékem a dopékáme, dokud vejce neztuhnout.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Francouzské brambory

Zpět na recept