Netradiční příprava oblíbený matjesů. Vhodnou přílohou jsou brambory vařené ve slupce nebo pečené v alobalu. Jestliže jste koupili matjesy a zjistili, že jsou moc slané nezoufejte. Zalijte je nachvilku neslazenou minerálkou nebo mlékem.
1 ks | paprika |
150 ml | jogurt |
1 ks | cibule |
200 ml | smetana |
2 ks | jablko |
pepř | |
2 ks | nakládané okurky |
citronová šťáva | |
8 ks | matjesový filet |
1 konzerva | ananasové řezy (malá) |
1 lžíce | sekaný kopr |
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies | |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..