Hovězí kousky zalité černým pivem a dušené v troubě, na povrchu se podává s opečenými bagetkami. Je to opravdu vynikající!
- - | cukr |
- - | česnek |
- - | olej |
- - | sůl |
- - | ocet |
1 ks | cibule |
- - | mouka |
- - | hořčice |
280 ml | voda |
280 ml | pivo |
- - | pepř mletý |
- - | bylinky |
- - | oříšek muškátový |
650 g | maso hovězí |
6 ks | bageta |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.