Zeleninová pomazánka vhodná k bílému pečivu.
2-3 ks | vejce |
3 lžíce | majonéza |
1 ks | citron |
3-4 ks | mrkev |
citronová šťáva | |
2 lžíce | bílý jogurt |
pepř a sůl | |
strouhaný křen |
Mrkev očistíme a nastrouháme najemno, v misce zakapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, přidáme majonézu, bílý jogurt, nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhaný křen a promícháme.
Pomazánka se hodí na bílé pečivo. Namazané plátky obložíme plátkem vejce uvařeného natvrdo a ihned podáváme.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.