autor dusty1962
Řadit podle
Filtrovat
5.0 4x
Recept na pálivý guláš mám od bratra.
90min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně |
5.0 2x
Recept na pokrm z hovězího masa s chutí koření a hořčice.
150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.8 62x
Recept pro milovníky pečeného hovězího masa. Pokrm podáváme s bramborem a zeleninou.
150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.7 323x
Vyhlášený hovězí guláš podle Richarda Nováka. Nejlepší guláše jsou z hovězí kližky, a tak přidávám svůj recept.
150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 24 lidí
4.6 1198x
Španělský ptáček, jak mne ho naučila babička. Bez příkras a novot.
150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 217 lidí
4.6 56x
Výborný recept na dlouho dušené hovězí maso s vínem a zeleninou.
160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
4.6 194x
Recept na hovězí maso protékané salámem a slaninou, které pečeme na cibulovém základu s droždím.
4.5 66x
Od té doby, co je ochutnal náš táta, staly se jeho nejoblíbenějším jídlem!
120min | Hlavní chody | Recepty z řecké kuchyně kuchyně | vařilo 15 lidí
4.4 128x
Můžu potvrdit, že je tento guláš super! Recept mám od jednoho šéfkuchaře.
160min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
4.4 7x
Chcete mít jistotu, že maso v guláši bude krásně měkké? Pak zvolte metodu pomalého pečení při 100 - 120 °C a pečte cca 5 - 8 hodin. Guláš není zahušťovaný moukou a chutná výborně!
160min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 67x
Originální recept na telecí vídeňský řízek.
30min | Přílohy | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.3 76x
Tuto svíčkovou jsem se naučila vařit od maminky.
120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.1 13x
Recept na smažený telecí řízek s jemnou příchutí křenu wasabi.
45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 521x
Recept na pravý tatarský biftek je tady!
30min | Chuťovky | vařili 4 lidé
4.0 31x
Vyzkoušejte recept na steak z hovězího vysokého roštěnce, který výborně doplňuje zelený chřest s holandskou omáčkou a do křupava pečené rané brambory.
60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.1 55x
Jemná pochoutka výborná s bramborovou kaší a zeleninou.
25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 35x
Tradiční recept rakouské kuchyně, který přivezl z Lombardie v roce 1857 maršál Radecký a ten potom zdomácněl ve Vídni a stal se mimořádně oblíbeným ve střední Evropě i ve světě.
20min | Hlavní chody | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena