Chcete mít jistotu, že maso v guláši bude krásně měkké? Pak zvolte metodu pomalého pečení při 100 - 120 °C a pečte cca 5 - 8 hodin. Guláš není zahušťovaný moukou a chutná výborně!
2 ks | cibule |
1 ks | celer |
0.5 l | pivo |
3-6 ks | mrkev |
2 ks | petržel |
0.5 l | hovězí vývar |
1 kg | hovězí kližka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
chilli pasta |
autor 5jideldenne
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.