Recept pro milovníky pečeného hovězího masa. Pokrm podáváme s bramborem a zeleninou.
60 g | slanina |
2 ks | cibule |
50 g | karotka |
2 lžíce | kapary |
1300 kg | zadní hovězí (kýta) |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
hotová jíška | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý pepř | |
na potření | |
1 ks | žloutek |
1 lžička | med |
sardelová pasta |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.