Telecí řízečky v těstíčku

Jemná pochoutka výborná s bramborovou kaší a zeleninou.


3.155x
25 min

Postup přípravy

Kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé řízečky. Ty naklepeme, osolíme a opepříme.

Vejce s mlékem, olejem a solí našleháme a vmícháme mouku. Připravíme si těstíčko, ve kterém namáčíme řízečky a ty pak smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

Hotové telecí řízečky v těstíčku skládáme na ubrousky, abychom odsáli přebytečný tuk a servírujeme.

Telecí řízečky v těstíčku podáváme s kaší, vařenými brambory, hranolky nebo jinou přílohou podle vlastní chuti. Nezapomeneme na čerstvou zeleninu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Telecí řízečky v těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.