Řepové lívance

Recept na božské lívance ve zdravější variantě, než klasické kynuté. Hotovo za pár minut!


0.00x
25 min

Postup přípravy

Řepy nakrájíme na pár menších kousků a hodíme je do mixéru. Přidáme mléko a rozmixujeme. Přidáme vejce, rozpuštěné máslo, mouku a opět důkladně promixujeme do hladkého těsta. Podle chuti dosladíme medem nebo pár kapkami stévie.

Těsto máme hotové a lívanečky opékáme na suché pánvi bez oleje. Podáváme s libovolnou náplní.

Tip: Lívance jsou výborné s čokoládovou pomazánkou. Na mé fotografii jsem si lívance ještě posypala drcenými mrazem sušenými malinami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Řepové lívance

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká