Hruškové lívance

Recept na úžasně vláčné lívance, které voní po skořici.


0.00x

Postup přípravy

Hrušky oloupeme a okolo jádřince nastrouháme na jemném struhadle, budeme potřebovat asi 300 g i se šťávou. Přidáme prosátou mouku, mléko, vodu, skořici, jedlou sodu a špetku soli s medem. Vše dobře promícháme a necháme 15 minut odležet. 

Na lívanečníku pak pozvolna smažíme lívanečky z obou stran, aby byly pěkně dozlatova a uvnitř propečené. 

Hruškové lívance podáváme přelité medem nebo javorovým sirupem a ozdobíme libovolným ovocem a skořicí podle chuti. 

Palačinky versus lívance - co vede u vás? Vybrali jsme ty nejlepší recepty našich čtenářů - inspirujte se!

Palačinky a lívance jsou zárukou úspěchu - chutnají opravdu všem a dají se připravit na sto způsobů. Máme pro vás recepty na palačinky a lívance, které se netrhají, po upečení jsou krásně zlatavé a mají skvělou chuť. Stačí si vybrat!

Palačinky

Tip na neděli: Jemný hruškový koláč se skořicí

Hruškový koláč je ideální volbou pro všechny milovníky sladkých jídel. Je jemný, krémový a díky skořici má drobenka lehce obměněnou chuť.

Tip

user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hruškové lívance

Zpět na recept
Druh jídla
Palačinky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena