Pokud se rozhodnete založit si kvásek z žitné mouky a vody na domácí pečení chleba, skvělým způsobem, jak využít přebytky, je právě tento recept na úžasné kváskové lívance.
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
těsto | |
1 špetka | sůl |
1 ks | vejce |
450 ml | mléko |
45 g | cukr krystal |
350 g | hladká mouka |
1 lžička | vanilkový extrakt |
130 g | žitný kvásek |
náplň | |
250 g | tvaroh |
1 lžíce | med |
na ozdobu | |
ovoce |
autor Markéta v troubě
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.