Hovězí vařené maso se smetanovo-křenovou omáčkou podáváme s houskovým knedlíkem.
2 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
1 lžička | vegeta |
4 kuličky | nové koření |
10 kuliček | celý černý pepř |
800 g | hovězí hrudí |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
omáčka | |
40 g | máslo |
100 g | šunka |
30 g | hladká mouka |
200 ml | zakysaná smetana |
100 g | křen |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena