Karlovarský, vídeňský, bramborový nebo klasický kynutý knedlík? Který na vašem talíři vítězí? Připravili jsme pro vás výběr nejoblíbenějších přílohových knedlíků, které k pečené huse nebo kachničce nemohou chybět.
Karlovarský knedlík
(doba přípravy 45 min )
Houskový knedlík bez droždí
(doba přípravy 45 min )
Špekové knedlíky vařené v páře
(doba přípravy 1 h 15 min )
Pravý vídeňský knedlík
(doba přípravy 1 h 30 min )
Domácí kynutý knedlík
(doba přípravy 2 hod )
Domácí bramborové knedlíky s houskou
(doba přípravy 45 min )
Žemlové knedlíky
(doba přípravy 1 h 15 min )
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
(doba přípravy 45 min )
Plněné bramborové knedlíky se zelím
(doba přípravy 45 min )
Bramborové knedlíky se šunkou
(doba přípravy 35 min )
Bramborové knedlíky plněné čerstvým špenátem
(doba přípravy 1 h 30 min )
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.