Karlovarský, vídeňský, bramborový nebo klasický kynutý knedlík? Který na vašem talíři vítězí? Připravili jsme pro vás výběr nejoblíbenějších přílohových knedlíků, které k pečené huse nebo kachničce nemohou chybět.
Karlovarský knedlík
(doba přípravy 45 min )
Houskový knedlík bez droždí
(doba přípravy 45 min )
Špekové knedlíky vařené v páře
(doba přípravy 1 h 15 min )
Pravý vídeňský knedlík
(doba přípravy 1 h 30 min )
Domácí kynutý knedlík
(doba přípravy 2 hod )
Domácí bramborové knedlíky s houskou
(doba přípravy 45 min )
Žemlové knedlíky
(doba přípravy 1 h 15 min )
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
(doba přípravy 45 min )
Plněné bramborové knedlíky se zelím
(doba přípravy 45 min )
Bramborové knedlíky se šunkou
(doba přípravy 35 min )
Bramborové knedlíky plněné čerstvým špenátem
(doba přípravy 1 h 30 min )
Knedlíky ke svatomartinské huse: Jaké vybrat a jak je připravit?
Svatomartinská husa se bez knedlíků neobejde, které však vybrat? Budou se hodit kynuté houskové, bramborové, špekové, chlupaté, karlovarské nebo snad Pajfálské? A jaké můžeme i zkombinovat?
Svatomartinská husa: Jak ji péct, aby byl výsledek perfektní?
Je to skoro k neuvěření, ale svatý Martin už bude na svém bílém koni co nevidět na cestě, tudíž přichází čas zalistovat kuchařkami a připravit se na každoroční svatomartinskou hostinu. Svatomartinská pečená husa symbolicky zahajuje odpočet do Vánoc, mnohá hospodyňka tak už teď přemýšlí, jak na to, aby ta letošní sváteční pečínka byla ještě o něco lepší než ta loňská.
Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši
Jsou pokrmy, které si bez knedlíku neumíme představit. Ale jak udělat opravdu dobrý houskový knedlík? Nebo máte raději vídeňský, karlovarský či bramborový? Na vydařené domácí knedlíky potřebujete ten správný recept, vybrali jsme pro vás ty s nejlepším hodnocením.
Úvodní foto: Shutterstock.com
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena