Řadit podle
Filtrovat
4.4 26x
Recept na srnčí medailonky podávané se žampiony.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 11x
Plátky srnčí kýty s delikátní vinnou omáčkou. Recept na dobrou zvěřinovou specialitu.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 27x
Recept na kančí guláš s pikantní vydušenou šťávou vás může inspirovat jako teplý základ při oslavách Silvestra nebo kdykoliv máte chuť na ostrý pokrm.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.1 14x
Recept na výbornou kančí kýtu připravenou na brusinkách.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.1 9x
Sváteční recept na kančí kýtu se švestkovou omáčkou podávanou se špekovým knedlíkem.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
4.1 9x
Recept na výbornou domácí zvěřinovou paštiku.
ČÍST VÍCE60min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.0 4x
Rychlý recept na dokonalé pohoštění k různým příležitostem.
ČÍST VÍCE10min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.9 22x
Výborný kančí guláš s knedlíky či chlebem. Předem bych chtěla říct, že nikdy nevařím podle receptu, tento recept jsem si vymyslela sama podle chuti.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.9 35x
Vyzkoušejte snadný recept na přípravu pečených kotlet z kance na pivu. Hlavní chod podáváme s knedlíkem a dušeným kyselým zelím.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.7 37x
Recept na výborný srnčí guláš připravený na červeném víně.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.3 26x
Recept na marinovaná a pomalu pečená jehněčí žebra, která podáváme jako hlavní chod o velikonočních svátcích.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 11x
Recept na úpravu jeleního masa z pražské restaurace Myslivna, který jsme získali od tamního kuchaře před 35 lety.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 43x
Zvěřina je lahodné maso, které vyžaduje náležité okořenění a promaštění, abychom uvařilli ze zvěřiny skutečnou lahůdku jakou je tento guláš, který má famózní a neopakovatelnou chuť.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.0 650x
Prošpikovaní bažanti jsou pečení na zeleninovém základě, do kterého později přimícháme smetanu a víno.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 4x
Recept na chuťově velmi zajímavou omáčku, která se hodí ke studeným pokrmům ze zvěřiny.
ČÍST VÍCE10min | Omáčky | ostatní kuchyně |
3.0 2x
Recept na slavnostně připravenou zvěřinu.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.0 68x
Přesto, že zvěřina není příliš lehce k dosažení, jistě stojí za vyzkoušení. A jelením biftekům málo kdo odolá.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 685x
Recept na ostřejší zvěřinový gulášek, který zachutná určitě většině z vás. Guláš zdobíme pórkem a kapiemi.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 31x
Srnčí maso je vyhledávanou lahůdkou. Právě je sezona zvěřiny, proto přidávám další recept pro milovníky této delikatesy.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 25x
Můj recept na zvěřinu. Jde o marinované stehno z divočáka, později upečené a dušené na červeném víně a podávané s šípkovou omáčkou. Je to luxusní delikatesa úžasné chuti.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena