Recept na ostřejší zvěřinový gulášek, který zachutná určitě většině z vás. Guláš zdobíme pórkem a kapiemi.
50 g | slanina |
1 ks | cibule |
1 lžíce | kečup |
3 ks | feferonky |
1 kg | srnčí plec |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
hladká mouka | |
podle chuti | |
sůl | |
bazalka | |
mletý pepř | |
mletá sladká paprika | |
na ozdobu | |
150 g | pórek |
sterilovaná kapie |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.