Sváteční recept na kančí kýtu se švestkovou omáčkou podávanou se špekovým knedlíkem.
100 g | cibule |
100 g | sádlo |
500 ml | červené víno |
100 g | anglická slanina |
400 g | kořenová zelenina |
800 g | vykostěná srnčí kýta |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
perník na strouhání | |
bobkový list | |
nové koření | |
mletý černý pepř | |
příloha | |
1 ks | vejce |
400 ml | mléko |
500 g | veka |
150 g | hrubá mouka |
100 g | anglická slanina |
5 g | petrželová nať |
omáčka | |
50 g | sušené švestky |
100 g | švestková povidla |
autor Alakarte-cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena