Jelení biftek s vejcem

Přesto, že zvěřina není příliš lehce k dosažení, jistě stojí za vyzkoušení. A jelením biftekům málo kdo odolá.


3.068x
35 min
1×

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Vejce oloupeme a rozkrojíme na poloviny.

Z kýty nakrájíme bifteky, které lehce naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozpáleném sádle z každé strany 4 minuty opékáme.

Bifteky vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vlažnou vodou a povaříme.

Vrátíme zpět maso a společně podusíme. Nakonec přilijeme víno a šťávu zjemníme máslem.

Na předehřáté talíře položíme jelení bifteky, přelijeme je šťávou a na každý biftek dáme polovinu vajíčka, trošku hořčice a zasypeme kolečky cibule.

Jelení biftek s vejcem oodáváme s opečeným bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jelení biftek s vejcem

Zpět na recept