Jelení biftek s vejcem

Přesto, že zvěřina není příliš lehce k dosažení, jistě stojí za vyzkoušení. A jelením biftekům málo kdo odolá.


3.068x
35 min
1×

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Vejce oloupeme a rozkrojíme na poloviny. Z kýty nakrájíme bifteky, které lehce naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozpáleném sádle z každé strany 4 minuty opékáme. Bifteky vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vlažnou vodou a povaříme. Vrátíme zpět maso a společně podusíme. Nakonec přilijeme víno a šťávu zjemníme máslem. Na předehřáté talíře položíme jelení bifteky, přelijeme je šťávou a na každý biftek dáme polovinu vajíčka, trošku hořčice a zasypeme kolečky cibule. Jelení biftek s vejcem oodáváme s opečeným bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jelení biftek s vejcem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena