Prošpikovaní bažanti jsou pečení na zeleninovém základě, do kterého později přimícháme smetanu a víno.
100 g | slanina |
- - | olej |
- - | sůl |
- - | máslo |
3 dl | mléko |
1 ks | cibule |
100 g | žampióny |
1 ks | citron |
1 lžíce | mouka hladká |
1 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
3 dl | smetana kysaná |
- - | pepř mletý |
1 dl | víno bílé |
2 ks | bažant |
- - | divoké koření |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.