Trochu nezvyklý recept na chuťově delikátní úprava bažanta.
1 ks | bažant |
omáčka | |
---|---|
2 lžíce | cukr |
200 g | slanina |
250 g | máslo |
2 lžíce | ocet |
1 ks | cibule |
0.5 | citron |
2 dl | červené víno |
2 lžíce | hořčice plnotučná |
1 l | masový vývar |
1 kelímek | zakysaná smetana |
citronová šťáva | |
1 sklenice | šípková marmeláda |
2 lžíce | koření Divočina |
2 balení | mražená kořenová zelenina na svíčkovou |
1 ks | koření na svíčkovou |
podle chuti | |
sůl | |
skořice mletá | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
jíška |
autor Moravanda
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena