Řadit podle
Filtrovat
4.5 197x
Listové těsto můžeme použít i v toastovači. Velice rychlá příprava. Tyhle šátečky můžeme plnit jak nasladko, tak můžeme použít i variantu slanou.
ČÍST VÍCE45min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 10 lidí
4.5 285x
Jemný a sladký likér višňové chuti a vůně. Recept rozhodně stojí za zkoušku!
ČÍST VÍCE30min | Nápoje | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.5 18x
4.5 124x
Utopenci, kteří zaručeně zachutnají.
ČÍST VÍCEChuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 20 lidí
4.4 26x
Recept na opravdu snadné knedlíky vařené ve vodě.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.4 450x
Jemný karlovarký knedlík vařený v ubrousku je velmi chutnou přílohou k pečeným masům, zejména drůbeži. Můžeme ho však podávat pouze se špenátem nebo dušeným zelím.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 37 lidí
4.4 41x
Dělená strava - hermelín s bylinkami.
ČÍST VÍCE10min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 41x
Krémová pomazánka z nivy. Recept užijeme i na nejrůznější oslavy.
ČÍST VÍCE15min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.4 13x
Recept na rychlou mňamku.
ČÍST VÍCE20min | Dezerty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.4 74x
Špízy z rybího filé, slaniny a žampionů podáváme s lehkou jogurtovo-bazalkovou omáčkou.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.4 562x
Ano, boršč pochází z Ukrajiny, ale za léta se rozšířil po celému světě. Zkuste tento recept na pravý ruský boršč - hustou polévku plnou zdraví a kvalitních surovin. Už nebudete chtít jiný recept!
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z ruské kuchyně kuchyně | vařilo 58 lidí
4.3 19x
Občas se stane, že uvaří i partner. Zkuste tento recept na naložené kuřecí maso.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.3 91x
Typický recept na placky z kynutého těsta.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.3 33x
Sýrovou pizza placku používáme místo pečiva k zeleninovým salátům. Zkuste si ji upéct a nebudete chtít přikusovat nic jiného!
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z italské kuchyně kuchyně |
4.2 65x
Vyzkoušejte masité dršťky nahradit růžovkami, polévka vám bude určitě chutnat i z hub.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
4.2 66x
Pikantní směs mletého masa pečeného na roštu má původ ve středním Balkánu (Bosna, Srbsko). Každý kraj od Makedonie až po Slovinsko připravuje tuto specialitu v různých variacích druhů a poměrů mas či ingrediencí.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z bosenské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.2 13x
Až bude houbová sezóna udělejte si plněné papriky s houbami. Recept ze Slovenska.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně |
4.2 51x
Výborné muffiny, které zvládne každý!
ČÍST VÍCE25min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 12 lidí
4.2 68x
Křenové rybí filety podáváme jako předkrm při slavnostních příležitostech. Vhodnou přílohou jsou banketky.
ČÍST VÍCE60min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.2 108x
Maso z pečícího sáčku je vynikající, protože se vůbec nevysuší a brambory krásně natáhnou ochucenou šťávu z masa.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena