Rychlí pikantní utopenci

Utopenci, kteří zaručeně zachutnají.


4.5124x
0
20×

Ingredience

4 kscibule
40 dkguzenina

nálev

4 lžíceolej
4 špetkysůl
5 lžicocet
15 lžicvoda
1 ksbobkový list
1 kuličkanové koření
2 lžíceplnotučná hořčice
3 špetkychilli koření
4 lžícesladký kečup
4 lžíceworcesterská omáčka
1 špetkamletý černý pepř

Postup přípravy

Suroviny na nálev smícháme v kastrůlku. Nálev přivedeme k varu a povaříme asi 5 minut. Pak jej necháme vychladnout. Studený nálev scedíme a vmícháme kečup. Zatím si můžeme připravit uzeninu a cibuli. Tu oloupeme. Cibuli i uzeninu nakrájíme na kolečka, cibuli na tenká, uzeninu na širší. Kolečka uzeniny a cibuli střídavě skládáme do sklenice a postupně zaléváme nálevem. Je lepší dávat nálev postupně, protože se pak méně tvoří vzduchové bubliny. Rychlé pikantní utopence dolijeme nálevem po okraj sklenice, utěsníme a necháme 3 - 7 dní uležet v chladničce. Rychlé pikantní utopence podáváme s přílohou podle chuti. Nejlepší je samozřejmě čerstvý chléb.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlí pikantní utopenci

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena