Rychlí pikantní utopenci

Utopenci, kteří zaručeně zachutnají.


4.5124x
0
20×

Postup přípravy

Suroviny na nálev smícháme v kastrůlku. Nálev přivedeme k varu a povaříme asi 5 minut. Pak jej necháme vychladnout. Studený nálev scedíme a vmícháme kečup.

Zatím si můžeme připravit uzeninu a cibuli. Tu oloupeme. Cibuli i uzeninu nakrájíme na kolečka, cibuli na tenká, uzeninu na širší.

Kolečka uzeniny a cibuli střídavě skládáme do sklenice a postupně zaléváme nálevem. Je lepší dávat nálev postupně, protože se pak méně tvoří vzduchové bubliny.

Rychlé pikantní utopence dolijeme nálevem po okraj sklenice, utěsníme a necháme 3 - 7 dní uležet v chladničce. Rychlé pikantní utopence podáváme s přílohou podle chuti. Nejlepší je samozřejmě čerstvý chléb.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlí pikantní utopenci

Zpět na recept