Pikantní směs mletého masa pečeného na roštu má původ ve středním Balkánu (Bosna, Srbsko). Každý kraj od Makedonie až po Slovinsko připravuje tuto specialitu v různých variacích druhů a poměrů mas či ingrediencí.
1 kg | telecí maso |
podle chuti | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
5 g | čerstvě mletý pepř |
20 g | mořská sůl |
3 g | červené papričky (chilli) |
na potření | |
olej | |
podle potřeby | |
150 g | cibule |
20 cl | minerálka |
autor Carpaccio
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena