Recepty
Magazín
Fotorecepty
Kuchařky
Přihlásit se
Vaření.cz
Kategorie receptů
Maso
Maso
Vše o masu – stručně a jasně. Víte, jak zpracovat maso, aby bylo co nejšťavnatější? Máme pro vás spoustu osvědčených tipů. Poradíme vám, na co si dát pozor při nákupu, jak maso skladovat i čím ho ochutit.
Počet uvaření
Hodnocení
Doba přípravy
Babiččina rajská omáčka s masovými koulemi
Omáčky
4,6
(1087x)
45
min
Klasický španělský ptáček
Hlavní chody
4,6
(1200x)
150
min
Klasické kuře na paprice
Hlavní chody
4,5
(1053x)
75
min
Smažené karbanátky
Hlavní chody
4,5
(815x)
60
min
Buřtguláš
Hlavní chody
4,5
(907x)
45
min
Rychlé boloňské špagety
Hlavní chody
4,5
(932x)
45
min
Naše znojemská omáčka
Hlavní chody
4,6
(650x)
75
min
Vepřové nudličky gyros
Hlavní chody
4,6
(512x)
30
min
Babiččina dršťková polévka
Polévky
4,6
(941x)
120
min
Segedínský guláš z kýty
Hlavní chody
4,7
(208x)
60
min
Sekaná od maminky
Hlavní chody
4,7
(267x)
Smažené čínské nudle
Hlavní chody
4,5
(621x)
60
min
Chili con carne Mexico
Hlavní chody
4,7
(351x)
Klasický ruský boršč
Polévky
4,7
(564x)
120
min
Vepřová panenka s bylinkovou omáčkou
Hlavní chody
4,7
(197x)
25
min
Rychlé zeleninové rizoto s kuřecím masem
Hlavní chody
4,7
(719x)
35
min
Šťavnaté rizoto
Hlavní chody
4,6
(351x)
25
min
Jednoduché čevabčiči
Hlavní chody
4,5
(360x)
35
min
Segedínský guláš
Hlavní chody
4,5
(2226x)
120
min
Předchozí
1
2
3
4
5
...
53
Další
Přejít na stránku:
Přejít
Hlavní nabídka
Úvod
Recepty
Fotorecepty
Kuchařky
Magazín
Rady
Slovník pojmů
Kontakt
Další odkazy
Podmínky služby Vaření.cz
Cookies
Nastavení soukromí
Ochrana osobních údajů
Zpracování osobních údajů
Volné pozice
Zpravodajství a služby
Aktuálně.cz
HN.cz
Ekonom
Žena
Centrum
Celebrity
Práce
Televizní program
Centrum.cz
|
Atlas.cz
Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena