Naše znojemská omáčka

My ji milujeme. Vyzkoušejte tento recept!


4.5647x
75 min
130×

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka. Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Znojemskou omáčku zamícháme a chvilku povaříme. Naši znojemskou omáčku podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.


Další recepty na nejen české omáčky


Budete je milovat! TOP 8 receptů na české omáčky


Co vás jako první napadne, když se řekne typicky české jídlo? Přece omáčka! Tradiční českou kuchyni si bez omáček nedokážeme představit - koprová, svíčková, rajská, ale hlavně kvalitně připravený guláš! Pojďme se podívat na ty nejlepší recepty našich čtenářů.


Budete


Recept na poctivý hovězí vývar krok za krokem


Dnes si ukážeme, jak si připravit domácí hovězí vývar. Poctivý vývar vyžaduje pomalé vaření a kvalitní suroviny. Proto si na jeho přípravu vyhradíme dostatek času.


Recept

user-icon

autor Kačák


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Naše znojemská omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká