Segedínský guláš z kýty

Recept na výborný segedín od kuchaře z naší restaurace.


4.4205x
60 min
86×

Postup přípravy

Omyté a očištěné maso nakrájíme na kousky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno.

Na horkém sádle osmažíme cibuli, přidáme maso, koření a ze všech stran opečeme. Přidáme kmín, podlijeme vodou s dusíme 30 minut. Opět přilijeme trochu vody a přisypeme zcezené kysané zelí a segedín dále dusíme, dokud zelí i maso nezměkne. Segedínský guláš zahustíme jíškou usmaženou z másla a hladké mouky, promícháme a povaříme. Nakonec vmícháme smetanu, chvilku povaříme a můžeme podávat.

Segedínský guláš z kýty je nejlepší s přílohou jako je houskový knedlík, případně těstoviny.
user-icon

autor liddduska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Segedínský guláš z kýty

Zpět na recept