-> Jak na mleté maso: Se kterým kořením nešlápnete vedle a které bylinky použít
!TIP k přípravě
Zkuste klasickou strouhanku nahradit z půlky kukuřičnou. Karbanátky budou křupavější. Někdo je zase rád obaluje v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka). Vylepšit je můžeme také nastrouhaným sýrem, který přidáváme do masové směsi.
Český fenomén nese název karbanátek. Co do něj opravdu patří?
Přestože může karbanátek působit na první pohled jako obyčejné jídlo, patří mezi oblíbené položky jídelních lístků už po generace. Jeho recepturu můžete upravovat podle svých možností a vždycky budete mít úspěch. Jaké karbanátky jste ještě možná nevyzkoušeli?
Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!
Karbanátky jsou klasikou české kuchyně. Kromě masových karbanátků jsou stále oblíbenější i ty zeleninové - z cukety, květáku, brokolice, řepy i dýně. Ale jak je připravit, aby byly opravdu šťavnaté? A existuje i jiný druh přípravy než smažení?
Recept na smažené karbanátky krok za krokem
Fotorecept na klasické smažené karbanátky z mletého masa. S bramborovou kaší chutnají výborně, přitom příprava není nijak složitá. Lze si je zpestřit přidáním nastrouhané kořenové zeleniny.
Autor:dobrá víla
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena