Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!

Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!

Karbanátky jsou klasikou české kuchyně. Kromě masových karbanátků jsou stále oblíbenější i ty zeleninové - z cukety, květáku, brokolice, řepy i dýně. Ale jak je připravit, aby byly opravdu šťavnaté? A existuje i jiný druh přípravy než smažení?

57559×

Smažené karbanátky
(doba přípravy 1 hod )

Plněné karbanátky s čepicí
(doba přípravy 1 hod )

Sýrové cuketové karbanátky
(doba přípravy 45 min )

Karbanátky z trouby
(doba přípravy 45 min )

Květákovo-sýrové karbanátky
(doba přípravy 1 hod )

Fazolové karbanátky
(doba přípravy 2 h 30 min )

Dýňové karbanátky
(doba přípravy 45 min )

KVÍZ: Jaká jste hospodyňka? Otestujte se, zda patříte do kuchyně

Co si zkusit teoretické znalosti z oblasti gastronomie?

KVÍZ:

6 nejlepších receptů na sýr, maso i zeleninu v těstíčku

U těstíčka je nejdůležitější zachovat jeho správnou konzistenci, jen tak bude výsledkem rovnoměrně obalená, křehká a šťavnatá zvolená surovina. Těstíčko užijeme na ryby, kuřecí či vepřové maso, sýry, ale i nejrůznější druhy zeleniny. Chuť těstíčka lze zaměnit přidáním oblíbeného koření, bylinek, sýru, piva či vína. Vyzkoušejte námi vybrané a prověřené recepty.

6

Foto: Pixabay.com 

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz