Karbanátky jsou klasikou české kuchyně. Kromě masových karbanátků jsou stále oblíbenější i ty zeleninové - z cukety, květáku, brokolice, řepy i dýně. Ale jak je připravit, aby byly opravdu šťavnaté? A existuje i jiný druh přípravy než smažení?
Smažené karbanátky
(doba přípravy 1 hod )
Plněné karbanátky s čepicí
(doba přípravy 1 hod )
Sýrové cuketové karbanátky
(doba přípravy 45 min )
Karbanátky z trouby
(doba přípravy 45 min )
Květákovo-sýrové karbanátky
(doba přípravy 1 hod )
Fazolové karbanátky
(doba přípravy 2 h 30 min )
Dýňové karbanátky
(doba přípravy 45 min )
KVÍZ: Jaká jste hospodyňka? Otestujte se, zda patříte do kuchyně
Co si zkusit teoretické znalosti z oblasti gastronomie?
6 nejlepších receptů na sýr, maso i zeleninu v těstíčku
U těstíčka je nejdůležitější zachovat jeho správnou konzistenci, jen tak bude výsledkem rovnoměrně obalená, křehká a šťavnatá zvolená surovina. Těstíčko užijeme na ryby, kuřecí či vepřové maso, sýry, ale i nejrůznější druhy zeleniny. Chuť těstíčka lze zaměnit přidáním oblíbeného koření, bylinek, sýru, piva či vína. Vyzkoušejte námi vybrané a prověřené recepty.
Foto: Pixabay.com
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.