6 nejlepších receptů na sýr, maso i zeleninu v těstíčku

6 nejlepších receptů na sýr, maso i zeleninu v těstíčku

U těstíčka je nejdůležitější zachovat jeho správnou konzistenci, jen tak bude výsledkem rovnoměrně obalená, křehká a šťavnatá zvolená surovina. Těstíčko užijeme na ryby, kuřecí či vepřové maso, sýry, ale i nejrůznější druhy zeleniny. Chuť těstíčka lze zaměnit přidáním oblíbeného koření, bylinek, sýru, piva či vína. Vyzkoušejte námi vybrané a prověřené recepty.

10002×

Hermelín v bramborovém těstíčku
(doba přípravy 25 min )

Vepřové medailonky v těstíčku
(doba přípravy 35 min )

Růžičková kapusta v sýrovém těstíčku
(doba přípravy 45 min )

Krůtí řízky v pivním těstíčku
(doba přípravy 45 min )

Smažené rybí filety v pivním těstíčku
(doba přípravy 45 min )

Vepřové smaženky ve vinném těstíčku
(doba přípravy 35 min )

Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!

Karbanátky jsou klasikou české kuchyně. Kromě masových karbanátků jsou stále oblíbenější i ty zeleninové - z cukety, květáku, brokolice, řepy i dýně. Ale jak je připravit, aby byly opravdu šťavnaté? A existuje i jiný druh přípravy než smažení?

Milujete

Úvodní foto: Shutterstock.com 

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz