Vaření.czReceptyVepřové medailonky v těstíčku

Vepřové medailonky v těstíčku

Recept na minutku z vepřové panenky, kterou smažíme v nadýchaném těstíčku. Podáváme s hranolkami a zeleninovou oblohou.


4.564x
35 min
7×

Ingredience

600 gvepřové maso (panenka)

podle potřeby

olej
sůl
steakové koření
černý mletý pepř

těstíčko

3 ksvaječný bílek
3 lžíceškrobová moučka
2 lžícesuché bílé víno

Postup přípravy

Vepřovou panenku omyjeme a nakrájíme přes vlákno na 2 cm široké medailonky, které rozklepeme. Maso osolíme, opepříme, okořeníme podle chuti steakovým kořením, zakápneme olejem a necháme odležet. Těstíčko: Z bílků ušleháme tuhý sníh, který spojíme se škrobovou moučkou a vínem. Rozležené maso namáčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji dorůžova. Podáváme s hranolkami a zeleninovou oblohou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové medailonky v těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena