Vepřové medailonky v těstíčku

Recept na minutku z vepřové panenky, kterou smažíme v nadýchaném těstíčku. Podáváme s hranolkami a zeleninovou oblohou.


4.564x
35 min
7×

Postup přípravy

Vepřovou panenku omyjeme a nakrájíme přes vlákno na 2 cm široké medailonky, které rozklepeme. Maso osolíme, opepříme, okořeníme podle chuti steakovým kořením, zakápneme olejem a necháme odležet.

Těstíčko:
Z bílků ušleháme tuhý sníh, který spojíme se škrobovou moučkou a vínem.

Rozležené maso namáčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji dorůžova.

Podáváme s hranolkami a zeleninovou oblohou.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové medailonky v těstíčku

Zpět na recept