Vepřové maso je v Česku jedním z nejoblíbenějších. Nejlibovějšími druhy vepřového masa jsou kýta, kotleta a panenka. Vybrali jsme pro vás pár receptů, které užijete o víkendu na slavnostní oběd, ale i přes týden jako rychlovku pro celou rodinu.
(doba přípravy 45 min)
Vepřová panenka s medvědím česnekem a mozzarellou
(doba přípravy 45 min)
Česnekové vepřové kousky v těstíčku
(doba přípravy 60 min)
(doba přípravy 75 min)
Zapečená krkovice s chutí rozmarýnu
(doba přípravy 60 min)
Vepřová kotleta dušená na houbách
(doba přípravy 60 min)
(doba přípravy 45 min)
Pikantní vepřové nudličky s bramboráčky
(doba přípravy 60 min)
Olomoucký řízek plněný šunkou a tvarůžky
(doba přípravy 30 min)
(doba přípravy 60 min)
Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček
Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než o víkendu se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.
Úvodní foto: Pixabay.com
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.