Vepřová krkovice, panenka i kotleta v originálních receptech

Vepřová krkovice, panenka i kotleta v originálních receptech

Vepřové maso je v Česku jedním z nejoblíbenějších. Nejlibovějšími druhy vepřového masa jsou kýta, kotleta a panenka. Vybrali jsme pro vás pár receptů, které užijete o víkendu na slavnostní oběd, ale i přes týden jako rychlovku pro celou rodinu.

4547×

Vepřová krkovice s paprikami

(doba přípravy 45 min)

Vepřová

Vepřová panenka s medvědím česnekem a mozzarellou

(doba přípravy 45 min)

Vepřová

Česnekové vepřové kousky v těstíčku

(doba přípravy 60 min)

Česnekové

Ostrý maďarský vepřový guláš

(doba přípravy 75 min)

Ostrý

Zapečená krkovice s chutí rozmarýnu

(doba přípravy 60 min)

Zapečená

Vepřová kotleta dušená na houbách

(doba přípravy 60 min)

Vepřová

Sendviče s grilovaným masem

(doba přípravy 45 min)

Sendviče

Pikantní vepřové nudličky s bramboráčky

(doba přípravy 60 min)

Pikantní

Olomoucký řízek plněný šunkou a tvarůžky

(doba přípravy 30 min)

Olomoucký

Segedinský vepřový guláš

(doba přípravy 60 min)

Segedinský

Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček

Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než o víkendu se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.

Pečeme

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

Vepřové maso patří mezi oblíbené. V našich krajích snad každý občas prahne po klasické vepřové pečeni, knedlíku a zelí. Jsou dokonce totiž lidé, kteří s tím vystačí celý život!

Češi

Úvodní foto: Pixabay.com 

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena