Vaření.czReceptySegedinský vepřový guláš

Segedinský vepřový guláš

Recept na dobrý český segedinský gulášek.


2.577x
60 min
5×

Ingredience

4 ksčesnek
1 kscibule
1 dlsmetana
1 lžícesádlo
15 dkghladká mouka
15 dkgmletá paprika
80 dkgvepřová kýta
500 gkysané zelí

podle chuti

sůl
vegeta
drcený kmín
mletý černý pepř

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli dozlatova a přidáme vepřovou kýtu nakrájenou na kostky. Dále přidáme sůl, mletý pepř, červenou papriku a kmín. Zarestujeme, podlijeme vodou a necháme dusit doměkka. Kysané zelí dáme podusit doměkka. Podušené zelí scedíme, přidáme ho k masu a přivedeme k varu. Připravíme si smetanu rozšlehanou s moukou a zelí s masem jí zahustíme. Nakonec omáčku dochutíme česnekem a vegetou. Segedinský vepřový guláš podáváme s houskovým knedlíkem.
user-icon

autor Renegene

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Segedinský vepřový guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena