Vyzkoušejte recept na vepřovou panenku plněnou medvědím česnekem a sýrem mozzarella. Pokrm podáváme jako hlavní chod s česnekovými bramborovými rösti.
120 g | mozzarella |
600 g | vepřová panenka |
1 hrst | medvědí česnek |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
hořčice plnotučná | |
mletý černý pepř |
Sezóna medvědího česneku odstartovala - naučte se z něj připravit skvělé pesto, polévku i přílohu
Nezaměnitelná vůně medvědího česneku je skutečným znamením, že jaro je tu brzy v plné síle. Medvědí česnek je doslova zelený poklad a vyplatí se ho zařadit do řady pokrmů. Jak na to?
Recept na pesto z medvědího česneku krok za krokem
Také se těšíte, až si z jarní procházky přinesete čerstvé listy medvědího česneku? Medvědí česnek je přírodním antibiotikem, antioxidantem a zdrojem vitaminu C. Dnes si z něj připravíme výborné pesto, které má při vaření pestré využití.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena