Vaření.czReceptySmažené rybí filety v pivním těstíčku

Smažené rybí filety v pivním těstíčku

Snadný recept na přípravu smažených rybích filetů, které můžeme servírovat s nejrůznějšími dipy a bramborovou přílohou podle vlastní chuti.


4.25x
45 min

Ingredience

800 gfilety z mořských ryb

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
mletý bílý pepř

těstíčko

2 ksvejce
100 mlpivo
100 gpolohrubá mouka

na potření

hořčice

Postup přípravy

Filety z mořských ryb, (štika, treska atp.) očistíme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a odložíme asi na 1 hodinu do chladu. Z mouky, vajec a piva umícháme hladké těstíčko, ve kterém namáčíme porce ryb a smažíme na horkém oleji z obou stran dozlatova. Smažené rybí filety rozdělíme na porce a podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.

Další skvělé vánoční recepty najdete zde


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažené rybí filety v pivním těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena