Masové karbanátky s cuketou

Kombinace mletého masa s cuketou je velmi vhodná pro přípravu karbanátků. Získají jemnou a nezaměnitelnou chuť.


4.726x
45 min

Postup přípravy

Mleté maso vložíme do mísy, přidáme hrubě nastrouhanou cuketu, v mléce namočené pečivo, vejce, koření a hladkou mouku (podle potřeby přidáme více). Směs dobře promícháme.

Lžící nabíráme porce, které obalujeme v mírně rozdrcených kukuřičných lupíncích (cornflakes) a v ruce dobře propracujeme v karbanátky.

Na pánvi s nepřilnavým dnem si nahřejeme olej, na který pokládáme připravené karbanátky. Karbanátky s cuketou smažíme dozlatova z obou stran.

Masové karbanátky s cuketou podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou, s vařeným bramborem nebo s knedlíkem a kyselým zelím. Chutnají s jakoukoliv přílohou a dobré jsou i studené.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové karbanátky s cuketou

Zpět na recept