Recepty
Magazín
Fotorecepty
Kuchařky
Přihlásit se
Vaření.cz
Kategorie receptů
Maso
Maso
Vše o masu – stručně a jasně. Víte, jak zpracovat maso, aby bylo co nejšťavnatější? Máme pro vás spoustu osvědčených tipů. Poradíme vám, na co si dát pozor při nákupu, jak maso skladovat i čím ho ochutit.
Počet uvaření
Hodnocení
Doba přípravy
Babiččina rajská omáčka s masovými koulemi
4,6
45
min
Klasický španělský ptáček
4,6
150
min
Klasické kuře na paprice
4,5
75
min
Smažené karbanátky
4,5
60
min
Buřtguláš
4,5
45
min
Rychlé boloňské špagety
4,5
45
min
Naše znojemská omáčka
4,6
75
min
Vepřové nudličky gyros
4,6
30
min
Babiččina dršťková polévka
4,6
120
min
Segedínský guláš z kýty
4,7
60
min
Sekaná od maminky
4,7
Smažené čínské nudle
4,5
60
min
Chili con carne Mexico
4,7
Klasický ruský boršč
4,7
120
min
Vepřová panenka s bylinkovou omáčkou
4,7
25
min
Rychlé zeleninové rizoto s kuřecím masem
4,7
35
min
Šťavnaté rizoto
4,6
25
min
Jednoduché čevabčiči
4,5
35
min
Segedínský guláš
4,5
120
min
Předchozí
1
2
3
4
5
...
53
Další
Přejít na stránku:
Přejít
Hlavní nabídka
Úvod
Recepty
Fotorecepty
Kuchařky
Magazín
Rady
Slovník pojmů
Kontakt
Další odkazy
Podmínky služby Vaření.cz
Cookies
Nastavení soukromí
Ochrana osobních údajů
Zpracování osobních údajů
Volné pozice
Zpravodajství a služby
Aktuálně.cz
HN.cz
Ekonom
Žena
Centrum
Celebrity
Práce
Televizní program
Centrum.cz
|
Atlas.cz
Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena