Typická česká jídla: Nejoblíbenější a do detailů doladěné recepty

Typická česká jídla: Nejoblíbenější a do detailů doladěné recepty

Česká klasika, pokrmy národní i ve velkém oblíbené, bez kterých si Češi nedokáží představit svůj TOP žebříček jídel, na které nedají dopustit. Vybrali jsme pro vás vymazlené recepty nejen na svíčkovou, koprovku či rajskou.

40887×

Poctivá svíčková na smetaně

(doba přípravy 150 min)

Poctivá

Rajská omáčka s houskovým knedlíkem jako od maminky

(doba přípravy 120 min)

Rajská

Klasický znojemský guláš

(doba přípravy 90 min)

Klasický

Knedlo, zelo, vepřo

(doba přípravy 120 min)

Knedlo,

Vepřové křupavé řízečky

(doba přípravy 45 min)

Vepřové

Výborná bramboračka s hříbky

(doba přípravy 45 min)

Výborná

Smažený sýr gouda

(doba přípravy 20 min)

Smažený

Tatarák podle Richarda Nováka

(doba přípravy 30 min)

Tatarák

Luxusní koprová omáčka

(doba přípravy 45 min)

Luxusní

Ovocné knedlíky z krupicové kaše

(doba přípravy 90 min)

Ovocné

Křupavé bramboráky

(doba přípravy 30 min)

Křupavé

Úvodní foto: Shutterstock.com

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena