Když jaro nepřichází: Zahřejte se poctivou domácí kuchyní

Když jaro nepřichází: Zahřejte se poctivou domácí kuchyní

Přestože kalendář hlásí jaro, sychravé počasí tomu vůbec neodpovídá. Možná i vy cítíte, že na odlehčenou kuchyni, zeleninu, saláty a celkově zdravější jídelníček je ještě čas. Tělo se stále potřebuje zahřát - vydatnou polévkou, zlatavou pečínkou nebo poctivým gulášem.

1377×

Dršťková polévka pro chlapy

(doba přípravy 60 min)

Dršťková

Domácí šťavnatá sekaná s celerem

(doba přípravy 90 min)

Domácí

Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

(doba přípravy 90 min)

Svíčková

Bramborové knedlíky plněné cibulovým zelím

(doba přípravy 60 min)

Bramborové

Česnečka vyprošťovák

(doba přípravy 45 min)

Česnečka

Luxusní koprová omáčka

(doba přípravy 45 min)

Luxusní

Vepřová krkovice s paprikami

(doba přípravy 45 min)

Vepřová

 

Tradiční kulajda

(doba přípravy 35 min)

Tradiční

Pečené koleno ala Richard

(doba přípravy 150 min)

Pečené

Hovězí maso na bylinkách a kořenové zelenině

(doba přípravy null min)

Hovězí

Úvodní foto: Shutterstock.com