Pokud máte hříbky, neváhejte a vyzkoušejte tento recept na tradiční kulajdu. Vydatná polévka vás nejen zasytí, ale také prohřeje v sychravých podzimních dnech.
600 ml | vývar |
2 ks | vejce |
2 lžíce | máslo |
4 ks | brambory |
1 ks | cibule |
3 ks | nové koření |
1 lžíce | hladká mouka |
200 ml | smetana ke šlehání |
1 hrst | sušené houby |
100 g | čerstvé houby |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
kmín | |
kopr | |
bobkový list | |
mletý pepř | |
citronová šťáva |
autor Markéta v troubě
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.