Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky

Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky

Dlouholetý šéfkuchař Café Colore Luboš Leopold radí, jak udělat co nejchutnější šťouchané brambory. Stačí máslo, šalotka a brambory, které vám zbyly například z přípravy salátu.

17382×

Zdroj: Šéfkuchařovy recepty / Aktualne.TV

Vyzkoušejte i další recepty

V hlavní roli brambory: Levné a rychlé recepty na celý týden

Brambory - velmi vděčná a univerzální plodina, která je oblíbenou součástí českého jídelníčku. Každý Čech zkonzumuje zhruba 65 kilogramů brambor ročně! Máme pro vás pár receptů, které s nadšením zařadíte ke svým oblíbeným.

V

Brokolice s brambory
(doba přípravy 1 h 15 min )

Zapečené brambory s kuřecím masem
(doba přípravy 1 hod )

Nadívané brambory
(doba přípravy 25 min )

Zapékané brambory s cibulí
(doba přípravy 2 hod )

Pečené brambory plněné šunkou
(doba přípravy 2 h 30 min )

Smažené plněné brambory
(doba přípravy 1 h 30 min )

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz