Vaření.czReceptyŠťouchané brambory po moravsku

Šťouchané brambory po moravsku

Šťouchané brambory, jak mě je učila babička.


4.820x
45 min
3×

Ingredience

1 plátekslanina
sůl
1 ksstředně velká cibule
12 ksstředně velká brambora

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce do měkka. Pozor, nesmíme rozvařit!! Brambory scedíme, necháme mírně vychladnout a oloupeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Silnější plátek domácí slaniny nakrájíme na kostičky a opečeme na pánvi. Přidáme cibulku a orestujeme ji dozlatova. Teplé brambory našťoucháme, podle chuti osolíme, posypeme cibulkou s kostičkami slaniny a ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šťouchané brambory po moravsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena