Co jíst v červenci? Zaměřte se na sezónu a zdroje ze zahrádky

Co jíst v červenci? Zaměřte se na sezónu a zdroje ze zahrádky

Máme tu polovinu července a na zahrádkách je již řada sezónních surovin, které můžeme využít na maximum -dopřát si ovoce i zeleninu v syrovém stavu, ale i jako součást řady pestrých pokrmů. Naše stravování může být v létě opravdu zdravé a kvalitní, za odměnu si pak můžeme dovolit kousek domácího koláče, který z vlastnoručně nasbíraného ovoce chutná prostě nejlépe.

2061×

Meruňky, rybíz, angrešt, maliny a první broskve v receptech

Meruňkový koláč z jogurtového těsta

(doba přípravy 45 min)

Meruňkový

Rybízový závin

(doba přípravy 60 min)

Rybízový

Malinová charlotte

(doba přípravy null min)

Malinová

Třešňová marmeláda s hořkou čokoládou

(doba přípravy 30 min)

Třešňová

Angreštový koláč s tvarohem

(doba přípravy 75 min)

Angreštový

Broskvová pochoutka

(doba přípravy 10 min)

Broskvová

Pórek, cibule, mrkev, cuketa i kapusta v letním jídelníčku

Krémová pórková polévka s krutony

(doba přípravy null min)

Krémová

Kachní prsa s cibulovo-jablečným pyré

(doba přípravy 60 min)

Kachní

Kapustové karbanátky s tofu

(doba přípravy 30 min)

Kapustové

Dušená mrkev na česneku

(doba přípravy 45 min)

Dušená

Cuketový točený koláč

(doba přípravy 60 min)

Cuketový

Brokolicový salát s vejci

(doba přípravy 30 min)

Brokolicový

Úvodní foto: Shutterstock.com 

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz