Kapustové karbanátky s tofu

Recept na zeleninové karbanátky jen z mála ingrediencí.


5.01x
30 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
0.5 ksstřední kapusta
1 ksuzené tofu

podle chuti

sůl
kmín
mletý pepř
mletá sladká paprika

podle potřeby

strouhanka
olej na smažení

Postup přípravy

Kapustu si očistíme, rozkrojíme na polovinu a dáme vařit do osolené vody. Přisypeme kmín a vaříme do změknutí. Po uvaření slijeme vodu a kapustu necháme vychladnout. Poté kapustu nakrájíme nadrobno.

Uzené tofu si dáme do mističky a vidličkou ho rozdrobíme na jemno. Přidáme rozdrobené tofu ke kapustě, přidáme cca 3 lžíce strouhanky, červenou papriku, sůl a pepř a pečlivě promícháme. Mokrýma rukama tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Z tohoto množství připravíme 9 karbanátků. 

Připravené kapustové karbanátky s tofu smažíme na oleji z obou stran dozlatova.

Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapustové karbanátky s tofu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká